top of page
WhatsApp Image 2023-03-21 at 23.10.28 (1).jpeg

Jr NBA League

Onze Basketball’sCool gaat deelnemen aan de Jr. NBA League, een 3x3 basketball competitie tussen de verschillende Basketball’sCool’s in Amsterdam. Dit wordt georganiseerd door de Nederlandse Basketball Bond en de NBA. 

Wat is de Jr. NBA League

De Jr. NBA League is een competitie waarin teams van de verschillende Basketball’sCool’s tegen elkaar spelen. Ieder team vertegenwoordigt een NBA-club en dus kunt uw kind straks voor bijvoorbeeld de LA Lakers basketballen! Onze Basketball’sCool mag met zes teams deelnemen, dat betekent dat er plek is voor 30 kinderen om mee te doen. In de maand april worden drie competitierondes georganiseerd waarin we een toernooi spelen tegen andere teams. In mei is de finaleronde.

 

Programma

1 april: Competitieronde 1, Northside Ballers

22 april: Competitieronde 2, Amsterdam Warriors

29 april: Competitieronde 3, Flying Oost

19 mei: Play-offs, Stadionplein Amsterdam Oost (outdoor)

 

Deelnemen

Doe jij ook mee aan de Jr. NBA League? Op 1 april, 22 april, 29 april en 19 mei kun jij een echte NBA-competitie basketballen in Amsterdam! Wil u uw kind laten meedoen en is uw kind U10 of U12 ? Meld hem of haar dan deze week zo snel mogelijk aan bij aan coach Dwight van West via info@bluestarsbaaketbal.nl of in de hal tijdens de training! Er kunnen maximaal drie teams van 5 spelers meedoen.

bottom of page